tirsdag den 9. august 2011

Min fætter i Danmark

Min fætter Howland kom til Danmark for en uge siden, og jeg har været sammen med ham vær dag siden da. Det er meget mærkeligt og samtidigt specielt at se ham igen.
Sidste gang han var her var i 2009, hvor han boede med os i 2 måneder. Grunden til at han kom til Danmark var pga. dødsfald i familien og at han havde brug for at komme væk for hans hverdag i familien og væk for alt der havde noget med det at gøre. Før 2009 havde jeg ikke set ham i 9 år så det var utroligt fedt at lære ham at kende.
Han er nu 26 år så der er en del aldersforskel mellem os, men alligevel kan vi føre gode samtaler og nyder hinandens selskab. Vi er bogstaveligt talt sammen 24/7 vi går tur med hunden, ser film og går i byen sammen. Normalt ville jeg blive træt af den anden person efter noget tid (som jeg nogen gange følte på eurorail, hvor jeg bare ville være alene), men jeg synes stadigvæk det er super fedt at være i hans selskab, selvom vi konstant er sammen. Jeg ved ikke om det er pga. hans attitude, eller fordi vi har så meget til fælles. Vi synger begge to, så meget ofte, når vi er udenfor, går vi og laver sange. Udover det har vi meget at snakke om, da jeg ikke rigtig kender hans side af familien (da de bor i USA) og samtidig kender han ikke rigtig min (udover min far selvfølgelig). Han er meget "laid-back", men han er også utroligt dedikeret til skolen. Det beviser de seneste 2 år ihvertfald. Efter high-school har Howie ikke rigtigt studeret eller lavet noget, ud over at socialisere og arbejde med hans musik, men efter han kom til Danmark og min far fik talt med ham om hans muligheder med universiteter, begyndte han at studere. Han har nu gennem de seneste 2 år arbejdet på højtryk med hans studier, han har ikke holdt en eneste ferie, i stedet har taget ekstra klasser i ferietiden for at blive hurtigere færdig med skolen.
Jeg er utrolig glad for at han valgte at komme til Danmark der for 2 år siden og igen her og nu, da jeg altid har følt at jeg ikke rigtig har kendt den del af familien.

Blod er tykkere en vand, og det kan man virkelig mærke at Howland lever efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar