tirsdag den 26. juli 2011

Hjemme igen igen

Så er ligger jeg nu igen i min egen seng efter endnu et eventyr. På et helt år har jeg nået at være på et udveksling år i Mexico, været på Roskilde Festival og tage en Eurotrip med to mennesker som jeg knap kendte. Vi forlod Danmark d. 14 juli og tog til Berlin. Vi checkede ind på hostelet efter en LANG tog tur og valgte at vi ville ud i byen for at feste, da vi havde hørt at Berlin har nogle vilde fester... rygterne er sande :).
Vi forlod hostelet kl. 02:00 efter en lille lur fra kl. ca. 22:00 til 01:00, og tog metroen til en klub vi havde fået anbefalet af vores receptionist. Vi ankom kl. 03:00 og det var virkeligt et underground sted, vi skulle først ind af en gårddør og derefter ned af nogle trapper. Man fik virkeligt indtrykket af Berlins festliv. Grunden til at vi tog afsted så sent var ikke fordi vi var dovne, men rettere fordi vi havde fået af vide at festerne ikke starter før 02:00 tiden, og man gider jo aldrig at være de første. Vi endte med først at komme hjem ved 07:30 og man hvor var vi smadret!!!
Udover festerne i Berlin, var jeg utroligt skuffet... Ja Brandenburg er smuk og man får en klump i maven nå man går igennem mindemærket for de dræbte jøder, men byen er overhovedet ikke charmerende på nogen måde. Man føler at folk er ligeglade med hvordan byen ser ud.
Derefter tog vi til Amsterdam... SUPER FLOT BY!!!
dog meget kedelig :/ Alle diskotekerne og barene var alt for komercielle, der var vitterligt intet at lave efter kl. 01:00 (udover at gå rundt på red light district og se på damer xD). Hostelet var også lort så der gad man heller ikke at være. Men heldigvis tog vi på Heineken museet og Van Gogh Museet, som begge var meget interesante.
Brussels var meget smuk, men ligesom Amsterdam var der ikke meget at lave. Heldigvis var den eneste fulde dag vi var der en national dag, så der var mange fester igang. Vi mødte 2 "ældre" (35-40) par på en cafe, og de spurgte om vi ikke ville havde en rundvisning, vi sagde pænt ja og de viste os alt der var værd at se der. De inviterede og nogle øl og efter to stykker halvelitres 9% øl, var jeg gået hen og blevet beruset, så vi valgte at smutte hjemad da det på dette tidspunkt var "sent" (02:30, som åbenbart er sent i Brussels). Vi tog videre næste dag.
Jeg synes at Paris fortjener sit eget indslag, så det kommer i løbet af de næste par dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar