søndag den 29. maj 2011

Første drama i Cancun.

Igår ankom vi til Cancun. Super fedt vejr!!! Vi tog til et lille hotel i den næst største by i Yucatan (halvøen i den sydlige del af Mexico). Igår nat var der en del folk som valgte at skifte værelse... uden tiladelse. Det fandt de "ansvarlige" så ud af og blev ikke bare sure, men utrolig skuffede over. De talte med de elever som havde skiftet værelse og om hvordan at de ansvarlige følte at de havde både skuffet og bedraget dem.


Jeg kan godt forstå de ansvarlige, at de blev sure, men en ting som jeg blev forundret over, var at de blev mindre sure på dem som på den sidste ferie drak, end på dem som skiftede værelser. Jeg tror at grunden til det her kunne være at de folk som gjorde det, var folk som de ikke havde forventet ville gøre det. Det var ikke de samme som havde drukket, men rettere folk som er velopdragne og altid opføre sig godt både på ferierne og hos deres værtsfamiler.


Deres straf var dog ikke så stor som dem der drak. De var blevet forbudt at forlade dette hotel, men dog vil de tale med dem snarest og muligvis er straffen fjernet imorgen nå vi skifter hotel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar