mandag den 16. august 2010

Møder familien

Hey alle :)
jeg er nu sammen med min familie på mit enorme to etagers værelse med udsigt over bjerge og byen monterrey :D
på orienterings seminariets sidste dag tog jeg ud sammen med 4 andre i Cuautla (en forstad til Mexico city, som de bare kalder for mexico) for at gennemføre en række opgaver som bla. inkluderede at købe noget som vi aldrig havde set før. Det blev så chapolin, sagt med andre ord, stegte græshopper med salsa og lime, og ja jeg smagte dem!! de smagte faktisk fint nok men vil aldrig røre dem igen!! fik forresten også spist et levende insekt der smagte af en æbleslikkepind bare lidt mere krydret.

jeg forlod orienterings seminaret lørdags sammen med min værtsbror Carlos, og tog til Monterrey airport for at møde Ericka min værstmor. efter vi havde mødt hende kørte vi over til "min" onkel og "tante" som holdte fiesta :D jeg mødte Claudia (min lillesøster) og Elizabeth (min abuela) :P
og fik talt en del med carlos. vi sov hos "vores" anden onkel og tante i et 800 m2 stort hus!! og bare for at gøre det lidt vildere synes de ikke at det er stort nok så de har bygget et der er 1200m2 ?! og tanten har selv designet det. og det bliver forresten der hvor vi skal fejre jul. dagen efter kørte vi ned downtown for at få frokost og derefter kørte vi til lufthavnen og sagde farvel til Carlos som skal til "Estonien" (der har været en del forvirring omkring dette men det er altså estonien) og fløj så med "mor" til Monterrey og hun taler jo ikke engelsk så det var rimeligt svært men god træning.
da vi ankom i monterrey mødte jeg "far" carlos og vi kørte hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar